Esimerkkejä toimittamistamme kokonaisuuksista

Oma-aloitteista, rehtiä ja reilua

”Toimipisteidemme monitoimilaitteet olivat käyttöikänsä ehtoopuolella, kun SolutionManager otti yhteyttä. Päätimme vielä tuossa vaiheessa käyttää vanhat laitteet loppuun. Puolen vuoden sisään toinen koneistamme irtisanoutui lopullisesti. SolutionManager hommasi meille uudet laitteet parissa päivässä.

Monitoimilaitteet ovat jokapäiväisen työmme työkaluja, joten nopea toimitus auttoi meitä merkittävästi. Meillä oli tarjoukset kahdelta muultakin toimijalta, mutta SolutionManagerin oma-aloitteisuus, aktiivinen yhteydenpito sekä toiminnasta saamamme rehti ja reilu kuva ratkaisivat. Meidän ei tarvitse huolehtia laitteiden huollosta, sillä SolutionManager voi etäseurantansa avulla reagoida välittömästi mahdollisiin ongelmiin. Me voimme keskittyä työhömme.”

- Kari Jääskeläinen, yrittäjä ja toimitusjohtaja, Kiinteistömaailma Nokia

”Toiminta tehostui ja kulusäästö oli merkittävä”

”Ilves Hockey työllistää vuosittain noin 50 henkilöä, joista kahdeksan istuu toimistolla. Organisaatiomme tulostus, skannaus ja kopiointi olivat ajastaan jäljessä ja ne oli saatettava tasolle, joka edesauttaa asiakaspalvelua sekä toimiston sisäistä tehokkuutta. Lisäksi tavoiteltiin kustannussäästöjä.

Vaihdoimme SolutionManageriin, sillä heidän tarjoamansa laitteet ovat laadukkaat ja laitekokonaisuudet kattavat. Yhteistyön tuloksena työntekomme, kuten laskujenkäsittely ja lipunmyynti tehostui ja kulusäästö on ollut merkittävä.

SolutionManagerin kaltaisia kumppaneita Ilves haluaa, koska molemminpuolinen arvostus ja luottamus ovat kumppanuuden pohjana. Kun ”kemiat kohtaavat”, on yhteistyö sujuvaa ja mutkatonta.”

- Jori Järvensalo, sponsorimyynti, Ilves Hockey

Ei turhia kuluja vaan optimoitua tulostusta

”Voiman toimistolla tarvittiin uusi toimiva monitoimilaite. SolutionManagerin Juha Alén sattui oikeaan aikaan ovellemme, astui sisään ja esitteli itsensä ja yrityksensä. SolutionManagerista välittyi nopeasti kuva yrityksenä, jossa sekä asiakaspalvelu että huoltopalvelu toimii hienosti. Päädyimme ottamaa uuden leasing-koneen SolutionManagerilta. Saimme toimivan koneen, joka palvelee meitä hyvin ja tarjoaa tarvitsemamme ominaisuudet.

Nyt voimme luottaa laitteeseemme ja siihen että meitä palvellaan aktiivisesti. Lisäksi Juha kyselee aika ajoin omatoimisesti palvelutarpeistamme. Näin voimme optimoida tulostuskäytäntöjämme, jotta emme maksa turhasta.”

- Hannele Könnömäki, toimitusjohtaja, Yrityspalvelu VOIMA Oy

Yleensä toteutetuilla ratkaisuillamme ylletään noin 15 % kulujen leikkaukseen.