Tulostuspalvelut

Tulostimet tulostavat, tietokoneet tallentavat tietoa. Periaatteessa yksinkertaista, mutta ei välttämättä kustannustehokasta, eikä niin turvallistakaan. Luottamuksellisia tai vahingossa tulostettuja papereita kaikkien saatavilla... onko tuttua?

Solution Manager tarjoaa Ricoh Corporate Partnerina käyttöösi Euroopan markkinajohtajan innovatiiviset laitteet, laitteisiin liittyvän kaiken kattavan palvelun, koulutuksen ja teknisen tuen. Meiltä saat asiantuntijan avulla juuri oikeanlaiset tulostuksen hallintaan, turvalliseen ja kustannustehokkaaseen tulostukseen tarvittavat kokonaisratkaisut, laadusta tinkimättä.

asiakkaistamme suosittelee

Tuotantotulostus

Digipainaminen on haastava toimiala. Toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti, samoin tekniikka. Investoinnit voivat olla suuria. Silloin on syytä olla varma, että panokset menevät oikeanlaisiin laitteisiin, ohjelmistoihin ja prosesseihin.

Meistä saat kumppanin, joka ymmärtää painoalan monimutkaisuuden. Palvelusopimus on sinulle vaivattomin tapa varmistaa tehokas ja häiriötön tuotanto. Kuuntelemme sinua, analysoimme tarpeesi ja valitsemme sinulle parhaiten sopivat Ricohin laitteet. Saat meiltä paitsi jatkuvan teknisen tuen, myös käytännöllistä ja konsultoivaa osaamista, jonka avulla sijoittamasi eurot tulevat optimaalisesti käyttöön.

asiakkaistamme suosittelee

Tiedon hallinta

Tiedon määrä kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Tänä päivänä yrityksen yksi keskeinen kilpailutekijä on se, miten tehokkaasti ja luotettavasti se pystyy hallitsemaan tietoa, kuten dokumentteja, liiketoimintaprosesseja ja projekteja.

Tarjoamme yritystiedon hallintaan Suomessa kehitettyä M-Files-järjestelmää. M-Files järjestää yrityksesi dokumentit, asiakkaat ja tiedot niin, että löydät tarvitsemasi aina hetkessä – toimenkuvastasi ja yrityksesi toimialasta riippumatta.

M-Filesiin pääset käsiksi kaikista käyttämistäsi ohjelmista. Sen käyttöönotto on erinomaisen vaivatonta, koska se mukautuu omiin, vakiintuneisiin työtapoihisi. Käyttöönoton kynnys on todella matala.

asiakkaistamme suosittelee

IT-palvelut

Paljonko IT-ympäristösi ylläpitäminen maksaa tällä hetkellä? Täyttääkö se kaikki yrityksenne tarpeet riittävästi? Toimiiko se luotettavasti? Otetaan selvää!

Kauttamme saat käyttöösi Ricohin kattavan IT-osaamisen. Sen joustavasta palveluvalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenkokoisille yrityksille. Pidämme käytössäsi olevat laitteet ja ohjelmistot aina ajan tasalla. Palvelusta vastaa nimetty yhteyshenkilö. Toimimme aina läpinäkyvästi: saat ratkaisun joka vastaa kustannustehokkaasti juuri sinun tarpeisiisi.

asiakkaistamme suosittelee