Tapamme toimia

Haluamme tehdä asiat muita inhimillisemmin ja ymmärrettävämmin: palveluita ihmisiltä ihmisille ja yhteisesti sovituista tavoitteista käsin. Tavoite on useimmiten enemmän euroja tulosriville ja sehän sopii meille.

Asiantuntijuus

Tunnemme paitsi laitteet ja ohjelmistot, myös liiketoiminnan lainalaisuudet. Meillä on yhteensä yli 200 vuoden kokemus alalta.

Inhimillisyys

Koneet hoitavat hommat, mutta kaiken takana on ihminen. Jos palvelu ei pelaa, eivät pian pelaa laitteetkaan. Olemme hyvin saavutettavissa, tarjoamme järkeviä ratkaisuja ja asetumme teidän saappaisiinne. Monissa saappaissa olemme olleetkin ja asiakastyytyväisyys kertoo, että työmme taso on ollut kiitettävää.

Ennakoivuus

Teidän ei tarvitse tietää, milloin mustekasetti pitäisi vaihtaa tai mihin soittaa, kun kone alkaa huutaa ja välkyttää punaista. Etäseurantamme avulla reagoimme puolestanne ja tulemme hoitamaan viat, ennen kuin niistä ehtii muodostua ongelmia.

Suoraselkäisyys

Jos emme ole oikea palveluntarjoaja teille, kerromme sen. Hankaluuksien edessä emme sysää syitä muiden niskoille, vaan kannamme itse vastuun. Emme myöskään usko, että työn laadulla on lopullista maaliviivaa. Kehitysprosessi jatkuu alati, ja itsellemme asettamat rimat nousevat sen tahdissa.

Yrittäjyys

Olemme perustaneet yrityksemme vuonna 2012. Tähtäsimme vahvaan kasvuun, ja alusta alkaen oli selvää että sen saavuttamiseksi palvelumme tulee aina olla ensiluokkaista. Siihen velvoittaa jo yrittäjän ammattiylpeytemme.

Paikallisuus

Olemme osa valtakunnallista Ricoh-tuotteiden myyntiverkostoa, mutta vahvuutemme on paikallisen yritysmaailman tuntemus. Toimimme lähellänne Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa, Pohjanmaalla ja Satakunnassa, jotta pystymme palvelemaan teitä aina nopeasti.

Ympäristö-
ystävällisyys

Tähtäämme paitsi tehokkaampaan bisneksen tekoon, myös luonnon kannalta kestävämpään kehitykseen. Järkevä tulostaminen säästää raaka-aineita ja vähentää paperijätettä, uudenaikaiset laitteet säästävät energiaa, videoneuvotteluilla vältetään turhaa matkustamista. Aina on varaa parantaa.